Ig Tv ile Video Ekleme Nasıl Yapılır?

Instagram sosyal paylaşım platformu sürekli yenilikler yaparak kullanıcıları birçok işlemini üyelik hesabı üzerinden yapmasını sağlıyor. Igtv eklentisi ile kullanıcıların daha fazla video paylaşımı yapmasını ve dijital pazarlama amaçlı kullanmalarını sağlıyor. Ig tv ile video ekleme işlemleri için tüm kullanıcıların yapacakları işlemler adım adım gösteriliyor. Ürün ve hizmet tanıtımı için belirli uzunlukta video çekimi yapanlar işlem adımlarını takip ederek yükleme işlemini hemen yapabilecektir.


IGTV Video Ekleme

Instagram hesabı bulunanlar dijital pazarlama ya da farklı amaçlı hazırlamış oldukları videoları hemen ekleyebiliyor. Yapılacak işlemler şunlardır.

  • Instagram hesabına giriş yapılır,
  • Profil resmine ve profil başlığı seçilir,
  • Igtv tıklanır,
  • Yükle seçeneği seçilir,
  • Video kayıt yerinden video seçilir ya da video dosyası sürükle bırak yapılır,
  • Videoya başlık ve açıklama eklenir,
  • Paylaş butonu tıklanarak yayınlanmaya başlanır.

Video ekleme yaptıktan sonra isteyenler ayarlar bölümünden video ile ilgili çeşitli filtreleri kullanarak düzenlemeler yapabilir.

IGTV Video Uzunluğu Ne Kadar?

Ig tv ile videol ekleme işlemleri yapabilmek için önce uygulamanın özellikleri bilinmelidir. Kullanıcılara sundukları hizmetlerde paylaşılacak videoların boyutuna ve süresine dikkat edilmesini istiyorlar. Igtv’de paylaşılacak olan videoların boyutu, en az 1 dakika olmalıdır. Mobil cihazlar üzerinden ekleme yapanlar en fazla 15 dakikalık, bilgisayarda yapanlar ise 60 dakikalık video ekleme işlemlerini yapabiliyorlar.

IGTV Videolarını İzlemek

Her kullanıcı paylaştığı videonun daha fazla kişi tarafından izlenmesini istiyor. Birçok kullanıcıya instagram izlenme satın al seçenekleri sunuyorlar. İzlenme satın alan kullanıcılar, paylaştıkları videolara otomatik izlenme sayısı eklenmesini ve hesaplarının keşfet bölümünde görünmesini sağlayabiliyor. Igtv videolarını izlemek isteyenler, takip ettikleri kişilerin hesaplarındaki hikayeler bölümünden ıgtv seçeneğini seçiyor ve videoyu oynat butonu ile hemen izlemeye başlayabiliyorlar. Daha çok ürün reklam tanıtımları için kullanılan bir yöntemdir ve dijital pazarlamanın önemli araçlarından birisi olarak görülüyor.

Instagram Takipçi Sayısını Arttırma

Instagram takipçi sayısı fazla olduğunda kullanıcılar hedef kitlelerine daha kolay ulaşabiliyor. İnstagram organik takipçi satın al hizmet seçeneklerini sundukları için kullanıcılar istedikleri takipçi sayılarına daha kolay ulaşabiliyor. Instagram takipçi sayısını artırabilmek için ıg tv ile video ekleme yapmak isteyenler, kullanıcı hesaplarını herkese açık konumuna getirmelidir. Hesap herkese açık olduğundan paylaşılan videolar daha fazla kişi tarafından izlenebilecektir. Hesabı gizli olmayan herkes 1 dakika üzerinde uzunluğa sahip videolarını hemen paylaşmaya yeni takipçiler kazanmaya ve takipçi sayısını artırmaya başlayacaktır.