Instagram Hesabına Girenleri Tespit Etmek


Sosyal medya kullanıcılarının zaman içerisinde merak ettikleri profilime kimler baktı konusunda birçok bilgi yer alıyor. Instagram platformunda bulunan bazı gizlilik kuralları nedeni ile sizin profilinize kimin baktığını görmeniz mümkün olmuyor.

Sizin profilinizi ziyaret eden kişileri size asla gösterilmiyor. Hatta bazıları bu konuda uygulamaların işe yaradığını düşünebiliyor. Fakat hesabınıza kimin baktığını tespit edebileceğiniz bir uygulama bulunmuyor.

Eğer ticari olarak kullandığınız bir hesabınız varsa oradan sizin hesabınızın kaç kişi tarafından ziyaret edildiği görülebiliyor. Ama bu sadece sayı olarak orada belirtiliyor.

Profilinizi Ziyaret Edenleri Görebileceğiniz İddia Eden Uygulamalar İşe Yarıyor Mu?

Instagram kullanan insanların çoğu bu konuda bazı uygulamaları olduğunu biliyor. Bu konuda hatta çok fazla uygulama bulunuyor. Bu konuda sizlere yardımcı olabileceğini söyleyen uygulamalar ne yazık ki sahte vaatlerde bulunuyor.

Bu uygulamaların bazıları ücretler bazıları is e ücretsiz uygulamalar oluyor. Uygulamaların altında yazılan yorumlara bakıldığı zaman durum gözler önüne serilmiş oluyor. Bu konuda sizlere yardımcı olacağını söyleyen özelliklede ücretli sitelerden uzak durmak gerekiyor.

Profile bakanları göstereceğini iddia eden bu siteleri telefonlarımız indirdiğinizde virüsler de karşılaşmanın mümkün oluyor. Bu yüzden bu tür söylemlere ve uygulamalara aldanmamak gerekiyor.

Profile Kimin Baktığını Öğrenebilecek Bir Yöntem Var Mıdır?

Instagram hesaplarınız gelen ziyaretçileri öğrenebilmenin tek bir yolu bulunuyor. Buda hesabınızın açık bir hesap olması oluyor. Eğer hesabınız herkese açık bir konumda ise hikayelerine bakanlardan hesabınızı kimlerin ziyaret ettiği hakkında bilgi sahibi olunuyor. Diğer türlü kapalı bir hesaptan ziyaretçileri tespit etmek gibi bir durum söz konusu olmuyor.

Instagram Takipçi Kasma

Instagram kullanıcılarının en çok üzerinden durduğu komu takipçi kasma oluyor. Çünkü bir instagram kullanıcısının en çok takipçi sayısına ihtiyacı oluyor. Bu ihtiyaçlarını da karşılamanın artık günümüzde pek çok yolu bulunuyor.

Özellikle son zamanlarda instagram uygulaması için etkili olacak türk takipci satın al ve beğeni satın al uygulamaları bulunuyor. Buradaki hizmet kullanıcıların hesaplarındaki takipçi sayısı ile birlikte etkileşimlerin arttırmak oluyor.

Türk Beğeni Satın Al

Instagram hesapları için alınan beğeni hizmetlerinde aslında beğenilerini Türk olması önemli bir husus oluyor. Alınan paketin türk begeni satın al paketi olduğuna emin olmak gerekiyor.

Çünkü İnstagram hesapları için sadece takipçiye değil aynı zamanda instagram izlenmeye, instagram türk beğeni ve takipçiye ihtiyaç duyuluyor. Alınan beğeni ve takipçilerde sahte kullanıcılar olmamasına dikkat edilmesi gerekiyor.