Öne Çıkan Hikaye Nasıl Yapılır?

Çağımızın en çok kullanılan sosyal medyası olan instagramda insanların takipçi çoğaltması, postlar ve hikayeler paylaşması oldukça popüler hale gelmiştir. En çok ilgi gören konu ise takipçi çokluğudur. Bunun için insanlar takibe takip gibi işlemlerin yanı sıra ınstagram takipçi satın al işlemi


ınstagram beğeni satın al işlemi ve instagram izlenme satın al işlemi gibi işlemler yaparak sitelerden takipçi satın alabilir, beğeni ve izlenme sayılarını arttırıp fenomen olmaya, kısacası popüler bir hesap olma yoluna gidebilir. İnstagram algoritmaları sıklıkla değişmekte olup, yeni algoritmalar takip edilmelidir.

İnstagram Hikaye Ayarları

İnstagram hikaye kısmında bir hikayeyi öne çıkarmak i.in yapmanız gereken aslında çok basit öncelikle instagram üzerinden bir hikaye ekliyorsunuz. Daha sonra hikayenin üzerine gelerek sağ altta bulunan üç noktaya basarak hikayeyi öne çıkar seçeneğini seçiyoruz daha sonra önümüze çıkan ekranda öne çıkan seçeneğinin altında bulunan yere eklemek istediğiniz hikayenin isminin ne olmasını istiyorsanız onu yazıyorsunuz.

Bir de birden fazla hikayeyi öne çıkarmak istiyorsanız yine aynı işlemleri yapıyorsunuz bu durumda aralarından birini sayfanızda görünmesi için kapak fotoğrafı olarak seçebilirsiniz. İşlemleri sırayla tamamladıktan sonra öne çıkar butonuna basıyorsunuz.

Ve seçmiş olduğunuz hikaye sayfanızın öne çıkanlar kısmında yer almış oluyor. Bu hikayelerinizin daha fazla izlenmesi için de ınstagram takipçi satın al işlemi ınstagram beğeni satın al​​​​​​​ işlemi ve instagram izlenme satın al​​​​​​​ işlemi yapabilirsiniz.

İnstagram Takipçi Çoğaltma

İnstagram üzerinde gerçek bir kitleye ulaşmak artık eskisi kadar zor değil. ınstagram takipçi satın al şeklinde instagram izlenme satın al ve ınstagram beğeni satın al şeklinde karşımıza çıkan satın alma seçeneklerini güvenli bulduğunuz sitler üzerinden temin edebilir ve takipçisi sayınızı çok kolay bir şekilde zirveye çıkarabilirsiniz.

Instagram Takipçi Satın Alma

Bu güvenilir site sayesinde rahatlıkla takipçi sayınızı istediğiniz oranda arttırabilirsiniz. Öncelikle siteye giriş yapın daha sonra verilen hizmetler ve paketler ile ilgili bilgi alın ve size uygun gelen takipçi sayısı doğrultusunda ücretinizi ödeyin ve gerisini siteye bırakın, göreceksiniz ki e kısa süre de hem takipçinin hem de etkileşim oranınız artış gösterecek. Bu site sizlere ınstagram takipçi satın al hizmeti ınstagram izlenme satın al hizmeti ınstagram beğeni satın al hizmetleri sunmaktadır.

Instagram Beğeni Satın Alma

Yine aynı site üzerinden ınstagram takipçi satın al​​​​​​​ hizmeti ınstagram izlenme satın al hizmeti dışında ınstagram beğeni satın al hizmetinden yararlanmanız mümkün aynı şekilde size uygun olan paketi seçerek ücretinizi ödeyebilir ve hizmetten yararlanabilirsiniz.

Instagram İzleme Satın Alma

Etkileşiminizi arttırmak adına instagram da izlenim satın almak oldukça önemli bir unsurdur. Bu sitede bulunan ınstagram takipçi satın al​​​​​​​ hizmeti ınstagram beğeni satın al hizmetinin dışında instagram izlenme satın al seçeneği ile etkileşiminizi arttırabilirsiniz.