İG Reseller Nedir, Özellikleri Nelerdir, Nasıl Kullanılır?

İngilizce olarak İG Reseller diye söylenen İnstagram bayilikleri, takipçi sayısının ve beğeninin oldukça önemli olduğu İnstagram sitesine yeni girmiş kullanıcıların sayfalarının öne çıkmasını ve ayrıcalıklı bir konuma gelerek reklam anlaşmaları gibi imkanlara doğal takipçi edinmeye gerek kalmadan ulaşmasını sağlayan servislerdir. Bu servisler genelde doğal büyüme gibi görünmesi için kullanıcıların sayfalarına yorum, beğeni ve takipçi yollamaktadır.

İG Reseller Özellikleri Nelerdir?

Kullanıcılara birçok imkân sağlayan İnstagram bayilik servisleri gerçek hesaplardan yorumlar ve beğeniler gönderebildiği gibi dijital olarak serverlarda yaratılmış sanal hesaplar üzerinden de kullanıcılara beğeniler gönderebilmektedir. Müşteriler Arapça, İngilizce, Türkçe gibi dillerden birini seçip o dilde yorumların sayfalarına yansımasını sağlayabilmektedir. Sayfaya gelecek olan takip ve beğeniler 1000 taneden başlayıp müşterinin istediğine göre artmaktadır.

İG Reseller Nasıl Kullanılır?

Sayfanızı büyütmenizi sağlayacak olan İnstagram bayilik servislerini kullanmak oldukça basittir. Birçok servis basit bir ara yüz ile kullanıcılarına hizmet vermektedir. Kullanmaya başlamadan önce servislerin hizmet koşullarını okuyarak işe başlamalısınız. Eğer sizden istenilen yetkileri vermeyi kabul ederseniz servis üzerinden bir hesap oluşturup hesabınızı senkronize edersiniz. Bu noktadan sonra siz ücreti mukabilinde geniş hizmet yelpazesinden seçim yaparsınız serviste bunu belirli süreler içinde hesabınıza uygular.

İG Reseller Servislerinin Sağladığı Hizmetler

Kullanıcıların sayfalarına büyük katkılar sağlayan İG Reseller servisleri birçok farklı hizmet sunmaktadır. Eğer siz geniş bir paket almak isterseniz sayfanıza periyodik olarak seçtiğiniz oranlar dahilinde yorumlar gönderilecek, attığınız gönderiler beğeni kazanacak ve izlenmeleri artırılacaktır. Doğal bir ilerleme talep ederseniz beğeni ve takipçi sayıları daha uzun bir zaman diliminde gönderilirken bunu talep etmezseniz daha kısa sürelerde atılacaktır. Bütün bu bilgiler doğrultusunda siz de avantajlı fırsatlarla bu tür servislerden yararlanmak isterseniz; platformumuzla iletişime geçebilirsiniz!