Instagram Story İzlenme ve Bot Basma

Günümüz itibariyle instagram story izlenme hizmetlerine olan ilgi ve ihtiyaç etkili bir düzeyde artış göstermektedir. Bu durum bot basma hizmetleri için de geçerliliği korumaktadır. Hesaptaki takipçi sayısının kısa zamanda çok hızlı yükselmesi için Instagram bot basma uygulaması tercih edilmelidir. Bot basmanın iki farklı yöntemi bulunmakta. Bunlar;

·        İOS veya Android işletim sistemlerine uygun olarak yazılan programları indirerek

·        İnternette sayfası bulunan SMM paneli hizmetlerini satın alarak

SMM paneli hizmetlerinden satın alarak takipçi sayısını yükseltmek oldukça güvenilirdir. Panel tarafından satılan takipçi sayısı belirtilen zaman içince hesaba gönderilir.

Neden İnstagram Story İzlenme Uygulaması?

İnstagram ilk zamanlar eğlence ve zaman geçirme amaçlı kullanılıyordur. Yıllar içerisinde gelir kayağı bir platforma dönüştür. Fenomen olma, popülerliği yakalama, hesap üzerinden ürün satma veya reklamını yaparak para kazanma gibi fırsatlar sunmakta. Bu fırsatları elde edebilmenin yolu takipçi sayısını artırmaktan geçiyor. Elbette instagram story izlenme uygulaması, profil sahiplerine alternatifi bol olan fırsatlar sunmaktadır.

Takipçi sayısı yüksek olan hesaplara olan ilgi ve alaka daha fazladır. Hesapta 10 binin üzerinde takipçi yoksa yukarı kaydır yapılamaz. Yukarı kaydır yapılamadığı gibi reklam işbirliği de yapılamaz. İnstagram bot basma uygulamaları sayesinde hızlı bir şekilde etkileşim düzeyini arttırmak mümkün olmaktadır.

Instagram Bot Basma Siteleri

Hesabınızdaki takipçi sayısının bir dakikada bin kişi birden yükseldiğini düşünebiliyor musunuz? Hızlı artışlar hesaba olan talebin artmasına da neden olacaktır. İnternette çok sayıda bot basma yapan site bulunmakta. Bot basma talebinde bulunacağınız sitenin güvenilir olması çok önemlidir. Güvenilir olmayan sitelerden yardım alındığında hesabın çalınma ihtimali bulunuyor. Güvenlikli siteler bot basma için sizden hesap şifrenizi istemez. Hesap bilgilerinizi vermeniz hesabınızı riske atar.

Instagram Bot Basma Uygulamalarına Dikkat!

Sosyal medya platformları insanları eğlendirir. Hatta gelir elde etmeleri için de bir kapı açar. Eğlenirken veya gelir elde ederken hesabınızın zarar görmemesi için Instagram bot basma uygulaması yapan site seçiminize özen göstermelisiniz. Dikkatli seçeceğiniz SMM paneli, sadece İnstagramınızı değil diğer sosyal medya hesaplarınızı da yönetecektir. Bütün bu bilgiler ışığında instagram story izlenme ve bot basma hizmetleri konusunda üst düzeyde bir araştırmanın içerisinde yer almalısınız!